Συχνές Ερωτήσεις

Ποίοι είσαστε?

Είμαστε η Σχολή Γερμανικής Γλώσσας Αγγελόπουλος Άγγελος από το 1996. Ο κύριος Αγγελόπουλος Άγγελος έχει διατελέσει διευθυντής αποκλειστικού εξεταστικού κέντρου και έχει οδηγήσει προσωπικά πάνω από 1600 μαθητές στην απόκτηση πτυχίων Β2- C2 του Goethe-Institut. Από το 2018 διδάσκουμε πλέον αποκλειστικά ζωντανά μέσω ZOOM. Και δημιουργήσαμε μέσω του www.germanofcourse.com τη δική μας μέθοδο διδασκαλίας. Συγκρίνετε τις παροχές και τις τιμές μας με όποια άλλη Σχολή επιθυμείτε.

Τι είδους μαθήματα προσφέρεται?

  1. Προσφέρουμε ζωντανά μαθήματα όλων των επιπέδων από Α1- C2 μέσω ΖΟΟΜ.

  2. Προσφέρουμε έτοιμα μαθήματα, όλης της Γερμανικής Γλώσσας On Demand,γυρισμένα με επαγγελματία cameraman στις εγκαταστάσεις μας. Τα μαθήματα αυτά τα βρίσκεις με ένα click στο Γερμανικά On Demand και κατεβαίνοντας στην κατηγορία Γερμανική Γλώσσα Α1- C2.

  3. Προσφέρουμε όλα μας τα ζωντανά μαθήματα σε μαγνητοσκόπηση. Διαθέσιμα με κάθε συνδρομή. Τα μαθήματα αυτά τα βρίσκεις στην κατηγορία ζωντανά μαθήματα μαγνητοσκοπημένα.

Ποια βιβλία χρησιμοποιείτε στα ζωντανά σας και ζωντανά μαγνητοσκοπημένα μαθήματα σας?

Για τα επίπεδα Α1 και Α2 έχουμε επιλέξει τη σειρά Themen 1 aktuell και Themen 2 aktuell αντίστοιχα. Θα βρείτε το βιβλίο ύλης και το βιβλίο ασκήσεων

( ζητήστε το ελληνικό βιβλίο ασκήσεων ) στις εκδόσεις https://www.karabatos.gr

Για τα επίπεδα Β1- C2 έχουμε επιλέξει διδακτικές σειρές των εκδόσεων Schubert. Πληροφορίες για την απόκτηση των βιβλίων μέσω της Σχολής μας.

Τα μαθήματα σας οδηγούν στην απόκτηση ενός αναγνωρισμένου πτυχίου?

Ναι και πάλι Ναι ! Σας οδηγούμε στην απόκτηση των πλέον αναγνωρισμένων πτυχίων

του Goethe-Institut. Επιπλέον τα μαθήματα μας και η μέθοδος ακολουθούν το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο αναφοράς για τη γλώσσα .

Προσφέρετε τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στα ζωντανά σας μαθήματα ?

Ναι, ασφαλώς! Κανένας δεν αγοράζει γουρούνι στο σακί. Καλέστε μας για τη συμμετοχή σας σε ΔΩΡΕΑΝ ζωντανό δοκιμαστικό μάθημα.

Μπορώ να δω δείγματα της δουλειάς σας?

Ναι! Στην κατηγορία Γερμανικά On Demand θα βρείτε δωρεάν δείγματα της δουλειάς μας.

Που θα βρω το μάθημα ενός συγκεκριμένου γραμματικού φαινομένου ή κάποιο συγκεκριμένο ζωντανό μαγνητοσκοπημένο μάθημα?

Πηγαίνοντας στο Γερμανικά On Demand θα βρεις το πλαίσιο αναζήτησης. Εκεί θα πληκτρολογήσεις με ελληνικούς χαρακτήρες το γραμματικό φαινόμενο ή το ζωντανό μαγνητοσκοπημένο μάθημα επιπέδων Α1-Β1, το οποίο αναζητάς. Τα ζωντανά μαγνητοσκοπημένα μαθήματα επιπέδων Β2-C2 θα τα βρεις στην ΟΜΑΔΑ. Και εκεί υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης.

Που θα βρω το chat των ζωντανών μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων?

Κάτω από το Video θα βρεις τα εξής: Προσθήκη στα αγαπημένα, κοινοποίηση, σχετικά, πόροι, σχόλια. Κάνοντας click στη λέξη πόροι, μπορείς να κάνεις λήψη όλου του chat του μαθήματος.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους στα ζωντανά μαγνητοσκοπημένα μαθήματα?

Στον Video Player του germanofcourse θα βρεις στην δεξιά πλευρά στο κάτω μέρος πέντε διαφορετικά σύμβολα. Το πρώτο σύμβολο αριστερά δίπλα από το "γραναζάκι" είναι το σύμβολο ενεργοποίησης των υποτίτλων.

Πόσες φορές μπορώ να δω το κάθε μάθημά σας?

Όσες φορές επιθυμείς με κάθε συνδρομή σου.

Τι συμπεριλαμβάνει η συνδρομή μου ?

Κάνοντας click στην κατηγορία Τιμές του αρχικού μας Site, βλέπεις αναλυτικά, τι συμπεριλαμβάνεται στη συνδρομή σου.

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου όποτε επιθυμώ?

Ναι, ασφαλώς! Μέσα από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σου, ακυρώνεις όποτε επιθυμείς.